Welkom op mijn website

Kijk hier rustig rond

Pianolessen


Orgellessen


Keyboardlessen


Koren

Mijn werk bestaat voor een deel uit het begeleiden en dirigeren van koren.

TO THE POINT:

To The Point is een enthousiaste zanggroep uit Haarlem die 18 leden telt. We zingen een heel divers repertoire van psalm tot pop.NEW SPIRIT:

Wij hebben op 19 november een concert gegeven in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente in Wormerveer. Het programma heette "Expeditie Bijbel". De setlist is gerangschikt rondom een "tocht door de bijbel" en bevat repertoire dat we in de loop van de tijd hebben gezongen.

We repeteren op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente in Wormerveer.

Op 9 december hebben wij een succesvol kerstconcert gegevenin de gloednieuwe Ontmoetingskerk in Rijsenhout.

In het nieuwe jaar gaan we aan de slag met "The Messiah" van Tore W. Aas (Oslo Gospel Choir). Een indrukwekkende "musical" over het leven van Jezus.

INTERKERKELIJK KOOR AALSMEER
Het Int. Koor Aalsmeer (IKA) bestaat 15 jaar. Wij repeteren op de dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 vol overgave op het door een muziekcommissie en dirigent geselecteerde repertoire. Dit behelst geestelijke liederen en lichte religieuze en nederlandstalige koorstukken. We verlenen regelmatig medewerking aan kerkdiensten in de regio. Dit jaar hopen we ons 15-jarig jubileum te vieren met een concert in de Open Hof Kerk aan de Ophelialaan te Aalsmeer.
De repetities vinden tevens plaats in de Open Hof Kerk te Aalsmeer.