André Keessen

VOOR UW PIANO-, ORGEL- EN KEYBOARDLESSEN

Welkom op mijn website

Kijk hier rustig rond

Pianolessen


Orgellessen


Keyboardlessen


Koren

Mijn werk bestaat voor een deel uit het begeleiden en dirigeren van koren.

TO THE POINT:

To The Point is een enthousiaste zanggroep uit Haarlem die 18 leden telt. We zingen een heel divers repertoire van psalm tot pop.


                                                         


NEW SPIRIT

Wij geven op 19 november een concert in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente in Wormerveer. Het programma heet "Expeditie Bijbel". De setlist is gerangschikt rondom een "tocht door de bijbel" en bevat repertoire dat we in de loop van de tijd hebben gezongen.

We repeteren op donderdagavond van 20:00 tot 22:00 in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente in Wormerveer.

                                                       


INTERKERKELIJK KOOR AALSMEER
Het Int. Koor Aalsmeer (IKA) bestaat 15 jaar. Wij repeteren op de dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 vol overgave op het door een muziekcommissie en dirigent geselecteerde repertoire. Dit behelst geestelijke liederen en lichte religieuze en nederlandstalige koorstukken. We verlenen regelmatig medewerking aan kerkdiensten in de regio. Dit jaar hopen we ons 15-jarig jubileum te vieren met een concert in de Open Hof Kerk aan de Ophelialaan te Aalsmeer. 
De repetities vinden tevens plaats in de Open Hof Kerk te Aalsmeer.

Op 17 december geven wij een kerstconcert, waarbij we het kerstoratorium "Licht en Vrede" van Martin Zonnenberg zullen uitvoeren. Het concert vindt plaats in de gloednieuwe  Ontmoetingskerk in Rijsenhout.