André Keessen

VOOR UW PIANO-, ORGEL- EN KEYBOARDLESSEN

Welkom op mijn website

Kijk hier rustig rond

Pianolessen

Orgellessen

Keyboardlessen

Koren

Mijn werk bestaat voor een deel uit het begeleiden en dirigeren van koren.

TO THE POINT:

Zanggroep To The Point uit Haarlem bestaat uit 16 enthousiaste zangers en zangeressen die van eigentijdse, vlotte muziek houden. We zingen een zeer divers repertoire, vooral Engelstalige nummers maar ook Nederlandstalig. 70% van ons repertoire bestaat uit pop, Amsterdamse meezingers, jazz en blues en 30 % van ons repertoire bestaat uit gospel- , liturgische-, en Taizé muziek ofwel “nummers met een boodschap”. Daardoor worden wij regelmatig gevraagd onze medewerking te verlenen aan een kerkdienst bijvoorbeeld met Pasen en Kerstmis.

De zanggroep staat al meer dan 25 jaar o.l.v. professioneel dirigent André Keessen uit Hoofddorp die zijn opleiding piano/orgel op het Sweelinck conservatorium heeft gevolgd. Met zijn virtuoze begeleiding en mooie, meerstemmige arrangementen weet hij de muziek bij de koorleden tot de juiste beleving te laten komen.

Ook podiumpresentatie vormt inmiddels een onmisbaar onderdeel van onze optredens en wij organiseren minimaal 1 x per jaar een workshop zang, regie of presentatie voor de hele zanggroep.

Wij verzorgen optredens bij bruiloften, kerkdiensten, ouder/zorgcentra, korenlint, zondagmiddag podia en overige gelegenheden.

Een optreden op maat

Wij streven in ons aanbod naar een zo uitgebreid mogelijk repertoire, zodat we voor iedere gelegenheid, in overleg met u, een passende setlist kunnen samenstellen. Neem contact met ons op want alles is bespreekbaar. Ook nummers op verzoek (mits tijdig aangegeven).


 

NEW SPIRIT:

Gospelkoor New Spirit is een bekend geluid zowel binnen als buiten de Zaanstreek. Aan talloze kerkdiensten, jeugd- en themadiensten, is medewerking verleend.
Ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan is de cd “He’s so close” uitgebracht. Zowel aan een radio- als een tv-opname hebben wij meegedaan, wat een erg leuke ervaring was.

Buiten het gewone repertoire zijn er verschillende projecten/musicals uitgevoerd: ‘Jesus Christ Superstar’(2005), ‘Elijah’ (2007) , ‘Golgothaklanken’ (2009), ‘The Witness’ (2010), ‘David’ (2015), ‘Expeditie Bijbel’ (2017) en 'Messiah' (2019).
Ons repertoire is in de afgelopen jaren vernieuwd en opgefrist.

New Spirit bestaat uit 17 zingende leden, begeleid op de piano door dirigent André Keessen. Daarnaast wordt het koor bij optredens begeleid door een combo. Het combo bestaat uit basgitaar, drums en gitaar.
Wij zingen versterkt omdat hierdoor de balans en het volume goed te regelen zijn.

Hou je van zingen en vind je het daarbij belangrijk om daarmee je geloof uit te dragen? Dan ben je van harte welkom!

We repeteren iedere donderdagavond (m.u.v schoolvakanties) van 20.00 tot 22.00 uur in het gebouw van de Vrije Evangelische Gemeente Wormerveer. Hennepad 2, Wormerveer.